Rubriky
P Zahraničné videoklipy

Pink – Dear Mr. President (Live)

Název hudebního videoklipu:
Pink – Dear Mr. President (Live)

Pink - Dear Mr. President (Live)


Videoklip k písničce: Pink – Dear Mr. President (Live)

29 reakcí na „Pink – Dear Mr. President (Live)“

pink je nádherná užasná a taky moc krásně spívá byla sem na konzerte a ona neni jedna stech co neumnej spívat jen jim to vestudiju předelaj ona fakt umi spivat a kdo si mislí neco jinýho tak at se koukne nasebe co vživote dokázal a pokud chcete trvdit že neví co je to práce tak asi těžko kouknete se na její životopis vi magoři chudák holka je prostě užasná zbožnujju jíííí pink *MUCK*

ježisi to jsou nazory…S Lenny taky souhlasim.Pink je skvěla zpevacka..mam z teto pisničky husí kůzi..VZKAZ pro Dizyho-umim jist príborem..Heč!!!

AHOJ CHTELA JSEM SE ZEPTAT JAKTOZE NEJDE OTEVRIT SOUBOU U PISNICKY,NEJDE I PROSTE PREHRAT.DEKUJI

Myslím, že Pink, ať je už jakkákoliv touhle písní mluvila za lidi, kteří se nemají dobře, je správné, že někdo něco takového nazpíval, ať se zamyslí prezident a lidi kolem něho…..ale myslíte, že se tou písní něco vyřeší? Nejspíš ne!Ale pěkné. Hezký den.

Lidi,proboha četli jste vůbec ten text?! Zamysleli jste se nad ním?! Ona přece nezpívá za sebe, ale za ty lidi… Za lidi,kterým bylo ublíženo. Pink je pouze prostředík mezi prezidentem a obyčejným člověkem….Poukazuje na momentální situaci a snaží se aby se lidé zamysleli… Hlavně sami nad sebou, nad tím koho a co podporují. Pobízí je k tomu aby byli aktivní a snažili se bojovat za věci, kterým věří…Zaposlouchejte se do toho textu!!!

Co to tak sleduju tudle hudební scénu za posl. cca 5let tak todle je nejlepší videoklip který jsem kdy viděla a který mě rozbrečel jak želvu jak je smutný poslouchat a vidět pravdu no prostě nou koment nemam slov ……………………………………………………………..
……………………………………………………………..

Čau lidi,myslím,že se tady zbytečně hádáte jenom kvůli písničce.Je to super písnička,Pink v ní má sice pravdu,ale na druhou stranu je pravda,že zrovna ona nemůže vyprávět nic o těžký práci,jinak má ve všem pravdu,ale když tohle všchno říká,tak proč se nesnaží těm lidem nějak pomoct,je fakt,že sama s tím asi nic moc nezmůže,ale ona je z těch,která na to má a né jako my.Ale jinak super písnička,běhá mi z ní mráz po zádech.

Dizy ty toho o Pink asi moc nevíš..Ta ví o tvrdý práci docela hodně…až budeš mít zase blbý keci…sežeň si nejdřív podklady toho co meleš…kdybys sis totiž přečet někde historii Pink..asi by ses divil..

Písnička je super, ne jako ta trapárna od Parkanový. Vadí mi, jak Bushovi kazdej leze do pr**le.

To Lenny: Nemyslíš si, že kdyby Pink ten názor neměla, že by to vůbec nezpívala? Teď nic ve zlým, ale přece když jdeš s něčím před svoje fanoušky a veřejnost vůbec, měla bys tomu, co jim říkáš (zpíváš) věřit…

To Dizy: Vážně nemám slov.. A nechápu, co je špatnýho na tom, že je Lukáš jasnej Čech. Aspoň narozdíl od tebe umí česky a nesedne si kvůli Bushovi na pr*el jako někdo.
Hezkej den všem.

Vy ste uplny okurky ta pisnicka je uplne naslapana konecne nekdo rekl svetu svuj nazor na to jak se maj ti chudaci lidi v Iraku a tam v tech statech. Ja ji davam 10 bodu z 10-ti.

Pink zpiva dost dobre tahle pisnicka je pekna a dokud neznaz preklad textu tak vlastne dokonala ale je to jeji nazor a na ten ma pravo kazdej muj nazor je takovej ze souhlasim z Lenny je picovina se hadat kvuli picovinam ne?

Komentáře nejsou povoleny.